Hvordan fungere det ?

Det er faktisk ikke så vanskeligt

Vi har forsøgt at guide dig i hvordan via vores videoer. De viser dig hvor simpelt det i virkeligheden er. Alle kan lege med, hvis man har tilgang til en pc eller bærbar computer.

Vores opgave

Vi designer alle de forskellige indbydelser, takkekort, menukort, bordkort, bordplan osv. osv. Det er det vi synes er enormt sjovt. Vi forsøger at lave noget der passer ind til mange forskellige typer arrangementer. Hvad der er vigtigt for os er at kunne tilbyde et produkt, hvor du har muligheden for at have det samme tema hele vejen igennem. Lige fra indbydelsen før festen, til det der hører sig til under festen og til slut et matchende takkekort efter festen. Så hænger det hele sammen.

Din opgave

Tja, du finder dig den eller de skabeloner du har brug for. Kort efter dit køb vil du modtage en mail med et link. I dette link kan du redigere dit købte produkt. Vær dog opmærksom på, at selve tema billedet ikke kan redigeres. Du kan ændre teksten samt tilføje billeder, så det passer til dit arrangement og på den måde gøre det helt personligt.

Download og print

Når du er færdig så downloader du blot din fil. Filen tilpasser sig selv til dit ønskede format eks. A4. Dvs. den sørger selv for at der bliver printet mest muligt på hver side. 

Er det så enkelt ?

Prøv det inden du køber. Prøv demo linket. Der kan du lege med et produkt. Så kan du se om det er noget for dig før du evt. vælger at købe.

 

Invitation - Takkekort

Menukort

Bordkort

bordplan