Hvem er jeg ?

  • Zille 14 år og født i 2005.
  • Jeg har en skøn storebror. (Der iøvrigt også er iværksætter)
  • Bosat i det mørke Sønderjylland.
  • Jeg er delebarn og bor lige meget hos min mor og far. Heldigvis bor de ikke så langt væk fra hinanden.
  • Jeg er en almindelig teenager ligesom alle andre på min egen alder.
  • Jeg elsker dyr, være lidt småtosset fra tid til anden, nyder og tøse rundt med veninderne og bare have det sjovt. Jeg elsker også og rejse med mor og far og jeg er både til sol og sne.
  • Jeg elsker brætspil og spil generelt, mode, fredags snoller og kan faktisk også godt lide og være i mit eget selvskab.

Hvorfor startede jeg Zilles webshop ?.

Her i det mørke sønderjylland kan det godt være en udfordring og finde sig et fritidsarbejde. Især når man som jeg kun er 13 år. Da mulighederne for et fritidsjob virkede begrænsede, tænkte vi ” Hvorfor ikke starte mit eget istedet?”, så jeg kunne være med til og skabe min egen fremtid og opnå masser af udvikling og læring i min rejse som junior direktør. Hvis det kunne være min mulighed for selv og tjene mine egne lommepenge, så ville det jo være helt perfekt. Samtidig hvis jeg kunne finde noget der havde min interesse, så ville det være endnu mere sjovt og gå vejen. Hvem ved, måske kan jeg skabe noget, så jeg ikke er afhængig af mine forældres hårdt tjente penge om 2 – 3 år og kan klare mig selv økonomisk igennem min videreuddannelse. Hvilket i den grad vil være en stor personlig sejr for mig selv. Også lidt grænseoverskridende, men det er hvis blot en fase jeg skal igennem. Min far og jeg kiggede vi på, hvad der kunne være af sjove og spændende muligheder. Sjovt nok havde min far købt mit domænenavn www.zilles.dk for ca 3 år siden. Som han dengang tænkte evt. kunne anvendes til mig engang ude i fremtiden. Og tadaaa, nu står vi her og endelig tager vi domænet i brug. Vi besluttede og bygge en webshop til friske piger, seje tøser og selvfølge med lidt ekstra ting der også passer til mor og far. Jeg starter selvfølgelig ud i det små, så jeg ligger ikke inde med et kæmpe varelager. Primært er mine opstartsprodukter hår  accesories. Dvs. hårelastikker, scrunchies, hårbånd, hårbøjler, lidt øreringe, tørklæder og hår klemmer. Mit sortiment vil jeg stille og roligt bygge op efterhånden som jeg får solgt lidt fra shoppen. Planen er jeg også vil have hyggelige gaver til mor og far, skønne veninde gaver og et bredere udvalg af smykker.

 

MIN TIDSLINIE

opstart 2019

Mit mål for 2019 er at jeg får sammensat et flot og bæredygtigt sortiment. Der giver mig muligheden for og tjene mine egne lommepenge med min webshop. Jeg har lært og behandle ordrer, arbejde med kunder og web, fået forståelse for hvordan webshop og økonomi hænger sammen, blevet  endnu dygtigere til og spotte endnu flere lækre produkter til alle jer kunder derude.

plan 2020

Varesortimentet er blevet bredere indefor hår accessories, mit smykke sortiment er blevet bredere, tilbyde gode gaveideer til mor og far og venindegaver.

2020 bliver det år, hvor jeg kan sige til mig selv. “Jeg gjorde det, det lykkedes og det var det hele værd”. Ja, nu kan jeg sige at jeg tjener mine egne lommepenge.

Prissætning

Jeg ved godt at jeg ikke er et multinationalt selskab med flere hundrede ansatte, men jeg ved at i min butik går alle varer kun igennem min fars og mine hænder. Så vi har ikke kæmpe store lønudgifter, reklameudgifter, lagerudgifter samt enorme udgifter til store fine fysiske butikker. Af den årsag har vi også muligheden for og matche prisen på de største aktører på markedet. Og vi bestræber os altid på og kunne gøre det lidt billigere og lidt bedre end vores konkurrenter på markedet. PSSSST Og selvfølgelig med meget mere personlighed.

målsætning 2023

Er året hvor der sker rigtig mange ting i mit liv med bla Videreuddannelse, det lidt crazy unge liv begynder. Jeg er selvfølgelig meget aktiv i min bix og har fået godt gang i butikken. Jeg kan begynde og experimentere med mine egne designs og få dem produceret og implementeret i mit sortiment. Ja ja, grin du bare. Men jeg er nået dertil i mit liv, hvor jeg ikke er afhængig af mor og fars pengepung. He, he, det bliver så fedt. Nåh ja, så ligger jeg iøvrigt også langt oppe på google´s søgemaskine, så du behøver ikke bruge tid på og lede efter min shop www.zilles.dk . Det er året hvor jeg er lige så stor, eller større end de andre webshops i dk indenfor samme kategori.

SHOP BY CATEGORY

DEnim trends

VIEW & SHOP

STREETWEAR

SHOP NOW

MEN’S style

SHOP THE COLLECTION

LOOKBOOK 2017

READ & SHOP

Følg mig på de sociale medier