Hårbøjler

Viser alle 24 resultater

Alle hårbøjler kr. 89,- pr. stk. 3 stk for kr. 198,-

Zilles hårbøjler passer både til børn og voksne

Hos www.zilles.dk findes der rigtig mange forskellige hårbøjler og jeg håber du må finde lige præcis den kvalitets hårbøjle der passer til dig. Uanset om det er til hverdag eller fest. I mit udvalg findes der mange forskellige farver og materialer. F.eks. alt lige fra bomuld, velour, chiffon og polyester. Der er ensfarvede hårbøjler og hårbøjler med print som f.eks., strib, blomster, dyr, smiley´s, tern, dyr og prikker. Det er blot et spørgsmål, hvilket look du ønsker og bringe ud i verdenen.

Zilles hårbøjler kan benyttes til festlige lejligheder hvor hårbøjlen kan være med til at sætte prikken over iét og skabe det perfekte look til lige netop den dag. Hvad enten det er til bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, børnefødselsdag, studenterfesten eller til firmafesten. Det fantastiske ved hårbøjler er de er lige så anvendelige til hverdag. Hvor de kan benyttes sammen med almindelige Jeans, sommerkjoler osv. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvornår du vil benytte din hårbøjle.

Jeg håber på du må blive lige så glad for din hårbøjle som jeg. Det dejlige ved hårbøjlerne er samtidig, at jeg kan dele dem sammen med min mor. Da alle mine hårbøjler passer til børn og voksne.

Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
DKK89.00
Vis
Vis
DKK89.00
Vis
DKK89.00
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis
Vis